El problema del malbaratament alimentari

Què és el menjar malgastat?

Hi ha dos tipus fonamentals de menjar malgastat: la desgràcia alimentària i el malbaratament alimentari. website La desgràcia alimentària és la classe més gran i s’uneix a qualsevol menjar gustós que no es menja en cap moment. Malgrat els aliments que no es mengen a les llars i a les botigues, s’incorporen cultius deixats al camp, aliments que s’arruïnen en el transport i qualsevol altre aliment que no arribi a una botiga. Es perd certa mesura d’aliments en pràcticament totes les fases de la producció d’aliments.6 El malbaratament d’aliments és una mica de desgràcia alimentària, que el Servei d’Investigació Econòmica (ERS) del Departament d’Agricultura dels EUA (USDA), caracteritza com a menjar rebutjat pels minoristes a ombra o aspecte i malbaratament de plats per part dels consumidors. "7 El malbaratament d'aliments incorpora el sopar mig menjat que queda al plat en un restaurant, restes d'aliments per establir un sopar a casa i la crua llet que aboca una família.

On es perd el menjar?

Els aliments consumibles s’eliminen a cada punt de l’ordre de picat natural: en ranxos i vaixells de pesca, durant la manipulació i l’apropiació, a les botigues, als cafès i a casa. 9

Pèrdua d'aliments a les granges

La creació d’aliments als EUA utilitza el 15,7% del pla financer energètic total, el 50% de tota la terra i el 80% de tota l’aigua dolça cremada. 101112 Tot i això, es perden 20.000 milions de lliures de productes a les explotacions cada any. 13 La desgràcia alimentària passa a les cases per una varietat de motius. Per ajudar a combatre el paràsit i el clima, els ramaders planten regularment més del que els compradors sol·liciten. Els aliments no es poden collir com a conseqüència de danys causats pel clima, irritacions i malalties. Les situacions econòmiques de la propietat poden portar els ramaders a llençar menjar agradable. En el cas que el cost de la producció disponible sigui inferior a la despesa de transport i treball, de tant en tant els ramaders deixaran els seus rendiments sense collir. Aquesta formació, anomenada descàrrega, es produeix quan els ramaders creen més un article que els individus estan feliços de comprar o quan l’interès per un article cau de manera sorprenent. Durant la pandèmia COVID-19, per exemple, els ramaders van perdre un tros important del seu negoci a causa de les terminacions dels restaurants i dels salons escolars. Això els va portar a la decisió agonitzant de superar els rendiments agradables i abocar fins a 3,7 milions de litres de llet cada dia als camps, en lloc d’experimentar la despesa addicional de collir i manipular articles que no podrien vendre.14 Tot i que l’autoritat pública té els projectes per comprar abundància lliuren i es donen a bastidors d’aliments i associacions d’alleugeriment de crisis, les xarxes de preparació i transport excepcionalment particulars per a alguns articles fan que el regal sigui problemàtic i car. malgastar a les cases quan es reuneixen, ja que els compradors s’inspiren menys en coses distorsionades o defectuoses. Les alarmes de sanejament i la refrigeració inadequada i el tracte poden conduir també els ramaders a llençar aliments consumibles en qualsevol cas. 16 Finalment, darrerament, els ramaders han estat expulsats dels aliments als camps a causa de les deficiències laborals provocades pel canvi de les lleis migratòries.


Pèrdua d'aliments als vaixells de pesca

Un nou informe de l’Organització de les Nacions Unides per a l’Agricultura i l’Alimentació (FAO) mesura que s’elimina el vuit per cent dels peixos atrapats a les pesqueries marines del planeta, aproximadament 78,3 milions de tones per any. 18 Els descartes són el tros de la captura de peixos que no es retenen i que es tornen regularment morts o tornen a xutar la galleda a l’aigua. 19 Altres exàmens avaluen que entre el 40 i el 60 per cent dels peixos aconseguits pels vaixells pesquers europeus al mar del Nord són eliminats a la deriva. 2021 I un nou estudi nord-americà va trobar que un 16 a un 32 per cent de les captures accessòries són descartades pels vaixells pesquers de negocis nord-americans. 22 La pesca de gambetes tropicals té la taxa d’eliminació més notable i registra més del 27 per cent de les eliminacions completes avaluades. 23 El descart de l’espai sorprèn l’entorn del mar mitjançant l’ampliació dels aliments per als farratgers i l’assassinat d’enormes quantitats d’espècies de peixos objectius i no objectius. 24

Pèrdua d'aliments a les cases d'embalatge de productes

Alguns productes que no compleixen els principis correctius del detallista o del comprador van a disposició dels proveïdors per a la seva manipulació, però, independentment de si estan contents de reconèixer el producte, 바카라사이트  el proveïdor hauria d’estar prou adequat per legitimar les despeses de transport i disposat a reconèixer enormes volums de productes. Aquestes obstruccions de cost fan que sigui especialment un intent per als ramaders de mida petita i mitjana obtenir aquestes coses auxiliars als processadors

Pèrdua d'aliments a les instal·lacions de fabricació

Generalment es malgasta en muntar i preparar oficines mentre es gestionen els trossos consumibles, per exemple, pell, greixos, cascs i tires dels aliments. Una part d’això es recupera i s’utilitza per a diferents propòsits: als Estats Units, al voltant del 33 per cent dels aliments que es malgasten en reunir-los es destinen a pinso.26 Fins i tot amb aquest material recuperat i reutilitzat que s’elimina de la figura, es malgasta al voltant de dos mil milions de lliures d’aliments. a l’etapa de preparació o fabricació d’aliments.27 diverses qüestions, similars a la sobreproducció, al mal d’articles i als problemes especialitzats a les reunions d’oficines, s’afegeixen a aquestes enormes quantitats de malbaratament d’aliments. Durant l’esclat del COVID-19, nombroses oficines de preparació de carn van tancar quan els treballadors es van posar malalts, cosa que va obligar a tancar les plantes de manipulació. Això implicava que les criatures, que actualment no es podien preparar, eren massacrades i eliminades per milers.


Pèrdua d'aliments a les xarxes de transport i distribució

Durant el transport i la transmissió d’aliments, els aliments de curta durada són indefensos contra la desgràcia, especialment en països no industrials on l’admissió a una refrigeració, fundació i transport satisfactoris i sòlids poden ser una prova. Tot i que això és qualsevol cosa menys una font enorme de malbaratament de menjar als EUA; el malbaratament d’aliments es produeix quan produeix ruïnes a causa d’una refrigeració mal aconsellada. 30 Un problema més important que passa en aquesta etapa és l’acomiadament d’enviaments transitoris d’aliments, que es llencen si no es pot trobar ràpidament un altre comprador. Es calcula que els compradors d’aliments renuncien a un lloc del dos i cinc per cent dels enviaments d’aliments. 31 Fins i tot si aquestes mercaderies arriben a mostrar-se, es malgasten regularment en qualsevol cas a la llum de períodes d’ús més limitats. Periòdicament, els enviaments d’aliments rebutjats s’atorguen a associacions de recuperació d’aliments, tot i que les quantitats són massa enormes fins i tot per plantejar-se acceptar-les. 32

On es malgasta el menjar?

Residus alimentaris a les empreses minoristes

Es preveia un malbaratament de 43.000 milions de lliures d’aliments a les botigues minoristes dels Estats Units el 2010. 33 Això és especialment molest ja que el 2016, el 12,3% de les unitats familiars nord-americanes tenien incertesa alimentària. 34 La major part de la desgràcia en les tasques de venda al detall es produeix en productes peribles, incloses les mercaderies escalfades, els productes, la carn, el peix i els sopars organitzats. 35 Els indicadors de l'USDA que les botigues perden 15.000 milions de dòlars cada any només en aliments de fulla sense vendre. 36 Malauradament, les pràctiques ineficients en el comerç minorista es veuen sovint com a grans sistemes comercials. Una part dels principals motors de la desgràcia alimentària a les botigues inclouen: espectacles d’articles sobrecarregats, supòsit per a la impecabilitat restauradora de productes naturals, verdures i diferents aliments, paquets curiosament grans, l’accessibilitat dels aliments preparats fins al tancament, la caducitat de les dates de venda, mercaderies perjudicades, coses ocasionals obsoletes, sobre la compra d'aliments que no els agradaven i amb personal insuficient. 37

Ara mateix, només el 10% dels aliments malgastats consumibles es recuperen cada any, als EUA. 38 Les barreres per recuperar aliments són preocupacions d'obligació, coordinacions de circulació i capacitat i actius necessaris per a la recol·lecció, recollida, empaquetament i apropiació. La Llei de donació d'aliments de bon samarità, aprovada en llei el 1996, dóna seguretat legítima als beneficis i beneficiaris d'aliments i reduccions d'impostos per a les organitzacions participants. Malgrat tot, l’atenció a aquesta llei i la confiança en les assegurances que ofereix es mantenen baixes.